Golvläggning Uppsala

Vi fräschar upp ditt hem med många års erfarenhet bakom ryggen inom bygg.

Golvläggning Uppsala - Med vår expertis ser vi till att du får den stil du önskar

Vi har lagt fiskbensparkett i Uppsala i många år. Det är ett elegant och slitstarkt mönster som också är lätt att göra, eftersom små parketter ofta kan bytas ut en och en för att förhindra skador. Vi brukar lägga i ek och tillämpa klassiska tekniker med moderna verktyg för att göra golvet hållbart. Vi erbjuder även flera olika ytbehandlingar och för denna typ av golv rekommenderar vi främst Classic Clear. Utöver fiskbensmönstret kan även specialgolv med mer avancerade mönster läggas.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

Golvläggning Uppsala - Kontakta oss redan idag!

Golvläggning Uppsala - Släpp allt annat och lämna över arbetet säkert till oss

I princip kan du välja vilken typ av trä som helst för ditt golv. För många är utseendet det viktigaste, följt av priset. Golv har dock även andra egenskaper som påverkar känslan av nya golv, såsom elasticitet och styvhet. Hårdhet är en av faktorerna som avgör hur ofta ett golv behöver slipas.

För att slipa golv är det vanligtvis en bra idé att ta med en professionell golvslipmaskin eftersom det är svårt att få bra resultat om du inte vet vad du gör. När det kommer till golv är det viktigt att tänka långsiktigt. Ett bra trägolv ska hålla länge. Jämfört med nuvarande trender är det därför inte lika viktigt som vilket rum de specifika hemegenskaperna, särskilt golvet, ska vara.