Badrumsrenovering Knivsta

Vi fräschar upp ditt hem med många års erfarenhet bakom ryggen inom bygg.

Badrumsrenovering Knivsta - Vi hjälper dig!

Många företag lovar, men förbli smala, det är inte för oss. Hos oss får du alltid direkt information om badrumsrenoverings möjligheter och slutkostnader. Vi vill inte att du ska ta på dig en betydande avgift som vi inte höll med om från början. Du får ett pris och vi ska försöka hålla oss till det. Efter en första genomgång av arbetsbelastningen ger vi dig som kund en tydlig beslutsoffert.

Om förändringar sker under arbetets gång ser vi till att de tas med i tid, vilket ger dig möjlighet att ta ställning i dessa frågor. Genom att upprätthålla en öppen kommunikation under hela renoveringsprocessen kan vi även göra snabba besked om vi märker ändringar i den ursprungliga planen.

Badrumsrenovering Knivsta - Kontakta oss redan idag!

Badrumsrenovering Knivsta - Effektivt och smidigt arbete!

Ibland kan det uppstå förseningar i materialleverans som gör att arbetet blir försenat, ibland hittar vi lösningar för att få jobbet gjort snabbare än vad vi först förväntade oss, och även då kommer vi som kunder att berätta snabbt.

Innan vi börjar demontera ditt badrum behöver vi ha en bra plan för hur du ska göra din badrumsrenovering. Vi sätter ihop det och när vi kommer till jobbet får du veta när badrummet är klart och hur mycket det kommer att kosta. Här visar vi hur du skapar ett nytt, fräscht och stilrent badrum! Hur vill du börja?